Konference og Hotel Klinten med røde roser og sandstrand til venstre i billedet.

Fordybelse på Klinten

Den enestående natur og den menneskelige atmosfære er en væsentlig del af møde- og konferencepakken på Konference og Hotel Klinten.

Af: Jane Kjølbye

På Klinten med en beliggenhed på kanten af Østersøen bydes på alle teknikaliteter. Alle mødepakker er med AV-udstyr, gratis Wifi og super velindrettede møde- og konferencelokaler, men først og fremmest modtages møde- og konferencegæsterne med opmærksomhed, indlevelse og omtanke for de behov, der måtte være.

Højt til loftet på Klinten

Klinten - på kanten af Østersøen.

På Klinten er der højt til loftet i mere end en forstand, for den helt særlige natur omkring Klinten giver rum til fordybelse, der igen skaber grobund for kreativitet og plads til at tænke nye tanker.

-Det er vigtigt, når møde- og konferencedeltagere tilbringer så megen tid hjemmefra, at kunne tilbyde rammer med ro og mulighed for at ”gå ind i hinanden” – bonde, uanset om man skal være sammen med kolleger eller eksterne samarbejdspartnere. Det må ikke kun handle om IT og teknik, når der skal præsenteres nyt eller åbnes for idéudvikling, fortæller marketingkonsulent Vibeke Wonsbeck Filsø.

Klintens møde- og konferencedeltagere kan selv arbejde med HR-værktøjer, men også involvere eksterne instruktører, fx Sagens Natur, der sætter fokus på smil og den legende tilgang til kurser og teambonding for at åbne mødedeltagernes øjne, så virkeligheden kan anskues fra en ny og anderledes vinkel.

Med teambonding og fokus på empati styrkes sociale relationer og opbygning af en korpsånd, der kan understøtte samarbejdet under fremtidige projekter.

Oplevelser

Fælles oplevelser skaber gode relationer og en særlig referenceramme. Og Klintens hjemsted, Stevns Klint, er med på UNESCO’s liste over verdens naturarv. En vandretur ad Stevns Klints 21 km lange Trampesti mellem Rødvig og Bøgeskov Havn giver mulighed for fordybende samtaler og en særdeles flot oplevelse af hele området fra toppen af klinten – et flot alternativ til Klintens veludstyrede fitnessrum.

Blandt utallige spændende besøgsmuligheder er også Stevnsfortets Koldkrigsmuseum til erindring om, at halvøen Stevns lå i forreste linie i tilfælde af en krig mellem øst og vest. Det gav anledning til opførelse af det underjordiske Stevnsfort med døgnbemanding i 40 år.

Men også sandstranden for foden af Klinten kunne vække en hemmelig vinterbader frem af sit hi.

Maden

”Kursusmad” – nej, ikke på Klinten hos køkkenchef Claus Valdemar.

Med de ganske særlige naturskønne rammer omkring Konference og Hotel Klinten fristes møde- og konferencedeltagere sjældent til at forlade området udenfor mødetiden for at dyrke private fornøjelser. En af forklaringerne findes givet i køkkenchef Claus Valdemars gastronomiske udfoldelser – hyppigt indlagt små overraskelser, der ikke har megen lighed med fortidens ”kursusmad”.

Madfilosofien på Klinten er lækker og naturlig mad. Med udgangspunkt i årstidens råvarer som en selvfølge, men også i deltagernes alder, køn og aktivitetsniveau tilberedes smagfuld, hjemmelavet mad af høj kvalitet, der sikrer hjernen god energi og positiv stemning til dagens program. En varieret buffet med lune og kolde retter til frokost gør det muligt for mødedeltagerne at finde egne præferencer.

Så mange råvarer som muligt hentes naturligvis i nærområdet på de omkringliggende gårde, hvor kartoflerne på en regnvejrsdag tages op ad jorden ved håndkraft til Klintens gæster, der også får lejlighed til at stille uddybende spørgsmål, når køkkenchefen tager sin runde ved bordene.

Nærvær er i det hele taget alfa & omega for Klintens mange medarbejdere, hvilket også afspejles i møde- og konferencedeltagernes ros for den meget personlige service og ”hjemlige hygge”.

På Klinten samles man også efter mødetid i de velindrettede inden- og udendørs loungeområder. Nær billardbordet finder man trustbaren, hvor gæsterne selv forsyner sig med drikkevarer og blot markerer ”indkøbet” med en streg på blokken.

Klinten

 • 58 værelser, heraf 24 Sea side værelser
 • 13 moderne møde- og konference lokaler med max 135 personer i ét rum
 • Rådgivning ved møde- og konferenceplanlægning
 • Alt AV-udstyr
 • Gratis Wifi
 • Teambuilding muligheder
 • Træningsfaciliteter og sauna
 • Slyngelstue med trustbar, spil og billard
 • Direkte adgang til Rødvigs bedste sandstrand
 • Gratis parkering
 • 1 times kørsel/65 km til København
 • 25 km til Køge
 • Ferie- og weekenddestination for private
 • Green Key-hotel: Klinten passer på miljøet!
 • Statsaftale for offentlige virksomheder.

www.klinten.dk